Privacy

Beste ouders,
Gelieve hier rekening mee te houden:
Alle informatie op deze site, in welke vorm ook, is eigendom van VBS Otegem. Niets mag worden gebruikt, voor welk doel ook,
zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de school.
Dank u.

woensdag 11 mei 2016

Afsluiter van onze zeeklassen

Op woensdagnamiddag reden we naar de Hoge Blekker, de hoogste duin aan onze kust (33 m hoog).We mochten er nog even ravotten. Nadien werden we hartelijk ontvangen door Godelieve en Jozef die ons verwenden met heerlijke oliebollen en een drankje.Het was een leuke afsluiter van onze zeeklassen.

 

Meer foto's kan je vinden in het webalbum.

https://plus.google.com/photos/104870415964096978765/albums/6284979318352053649?authkey=COnZ7oDxkvruoAE

dinsdag 10 mei 2016

Mijn opoe is een heks.

Op woensdag trokken we naar Nieuwpoort voor een stadswandeling. Daar werden we opgewacht door een gids die ons vertelde over de heksenvervolging in de tijd van de burchten en steden. Een heel gekende heks in Nieuwpoort was Jeanne Panne die ook veroordeeld werd tot de brandstapel.

                        

Meer foto's kan je vinden in het webalbum.
https://goo.gl/photos/iJcnpVdPcrL5kcfX9

Lekkere maaltijden

In het Reigersnest konden we ons buikje rond eten. We mochten telkens aanschuiven voor een heerlijk buffet waar voor elk wat wils te vinden was.

Enkele kiekjes in de kamers.








Nog even nagenieten ....

Bie oes in de dunen....



Verteltheater Marco Solo

Dinsdagavond was het lachen geblazen..Marco Solo kwam op bezoek.
Dat was een grappige animator.Hij vertelde ons over het ontstaan van het toerisme aan zee, over zijn geliefde Nikita, over Klamper die op de Hoge Blekker woont, over een haargroeimiddel dat hij op de markt kocht en nog veel meer.
Hij zong ook enkele gekende liedjes zoals ''k Heb de ... zien ... in de .....' of ' Al die willen te kap'ren varen...' en ' over de zoute pekelzee, over de zoute zee'.En wij zongen uit volle borst mee.Met z'n allen hebben we ervan genoten.Het was een avond om nooit meer te vergeten.










maandag 9 mei 2016

Knutselen met schelpen

Met onze schelpen maakten we een mooi knutselwerk.