Privacy

Beste ouders,
Gelieve hier rekening mee te houden:
Alle informatie op deze site, in welke vorm ook, is eigendom van VBS Otegem. Niets mag worden gebruikt, voor welk doel ook,
zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de school.
Dank u.

zaterdag 28 mei 2016

Onze stoepkrijtactie


Hartelijk dank aan alle sponsors!
Deze actie bracht meer dan € 750 op
ten voordele van de mobiele scholen.



https://plus.google.com/photos/104870415964096978765/albums/6289772599015833201

woensdag 25 mei 2016

Vrijdag 27 mei


De dode hoek.

In de verkeersles leerden we over de gevaren van de dode hoek van vrachtwagens.De dode hoek is de ruimte rond de vrachtwagen waar de chauffeur je niet kan zien (vooraan, achteraan en naast de vrachtwagen).Oogcontact maken met de chauffeur is uiterst belangrijk om dodehoekongevallen te vermijden. Nog beter is dat de fietser of voetganger en de chauffeur een teken naar elkaar geven : zwaaien of de duim opsteken bijvoorbeeld.Maandag kregen we ook een praktijkles in en rond een vrachtwagen.Zo konden we ervaren waar we niet zichtbaar zijn in de buurt van een vrachtwagen.


Meer afbeeldingen kan je bekijken via deze link.

Tentoonstelling in L 6

Bezoek aan het klasmuseum van het 6e leerjaar.

Stoepkrijtactie

Maandag ll. kregen we op school bezoek van 'superkrijter'. Dit is een medewerker van de mobiele school die ons heel wat wist te vertellen over het leven van de straatkinderen en de mobiele school. Na de interessante uiteenzetting speelden we een spannende quiz.Een grote pluim voor de gele ploeg die de meeste punten behaalde.En nu maar uitkijken naar vrijdag a.s. Dan worden alle namen van de sponsors voor deze organisatie met kleurkrijt  op de speelplaats geschreven.